Utkání starších žáků 14.9.2014 Křenovice-H.Moštěnice 0:3

15.09.2014 13:42

Zápas začal opatrně z obou stran. Postupem času získávali územní převahu hosté, ale úspěšně jsme bránili a nenechali jsme soupeři vážnější příležitost ke skórování. Již se zdálo, že výsledek udržíme do kýženého poločasového odpočinku, ale těsně před jeho koncem jsme celkem jednoduše po nesoustředěnosti obrany, částečně způsobené trenérem, inkasovali. Bylo znát, že jsou někteří hráči unaveni, což se ve větší míře projevilo ve druhém poločase. Přesto jsme se snažili ohrožovat brankaře hostí posílením útočné aktivity. Soupeř hrál dobře kombinačně a opíral se o střeleckou potenci jediného hráče, který docílil po umístěných střelách hattricku.

Výkon našeho družstva opět hodnotím za velmi dobrý a ukazuje se, že po úvodních utkáních, kdy se družstvo hledalo,  je schopné dobře hrát i se zkušenými, mnoho let aktivními mužstvy této soutěže.

Příští zápas s Pavlovicemi bude soubojem nováčků v této soutěži. Opět věřím v dobrou obrannou hru a tvořivou zálohu. Bude-li se takto dařit a sejde se dobrá parta bojovníků, včetně zraněných, věřím v pěknou podívanou na kvalitní fotbalový zápas.