Vánoční turnaj mládeže ve stolním tenise

20.01.2019 20:28

V období vánočních svátků 29.12.2018 zorganizoval Sokol Křenovice 2. ročník turnaje mládeže ve stolním tenise. Několik hráčů se již předem ohlašovalo, ale povětšinou se nakonec nemohli zúčastnit. Omluvil se i loňský vítěz. Naopak se přihlásilo a přišlo několik hráčů z okolí. Rázem byla navázána družba se spoluhráči, kteří kopou za stejná družstva jako naši fotbalisté, kteří jsou v současnosti pod smlouvami u jiných týmů. Turnaj proběhl v bezvadné atmosféře hráčů, rodičů, organizátorů a fanoušků. Rozdali si to borci každý s každým ve dvou setech. Vítězem se stal jmenovec loňského šampiona Jiří Svoboda bez prohry jediného zápasu. Pomoci v organizaci se zhostila Lenka, maminka vítěze ze Žálkovic. Všichni účastníci byli odměněni dobrým sportovním zážitkem, diplomem, cenami a bonusem.

S vervou se totiž ještě do sebe pustila 2 florbalová, právě vytvořená družstva. Litý boj s přesouváním skóre ze strany na stranu skončil nerozhodně 12:12 a o vítězi musely rozhodnout nájezdy. Kdo byl úspěšnější, se již v paměti pisatele článku nepodařilo nalézt, ale poznamenává, že se o to ani moc nesnažil. Nebylo to totiž vůbec důležité a šlo již jen o formalitu dodržení zvyklostí podobných zápasů. Spokojenost mladých sportovců byla také odměnou organizátorům.

Poděkování patří všem účastníkům, rozhodčím, předsedovi a výboru Sokola a také dalším pomocníkům při přípravě diplomů, cen a propagaci akce. Závěrem roku se podařil pěkný sportovní den, určený především pro naše naděje a jejich aktivní, již svou účastí podporující, rodiče.