Víkend 42. týdne

25.10.2016 08:27

V neděli nastoupila všechna naše družstva mimo starší přípravky, která již měla podzimní část úspěšně odehrátou, ke všem zápasům na domácí půdě.

Nejprve v 10.30 nastoupila mladší přípravka proti Lipníku. Uhrála uspokojivý výsledek 4:8, s poločasovým stavem 1:7.

Před 12.30 naběhli na trávník mladší žáci a hýřili aktivitou, někteří až přílišnou. Naštěstí se k doposud zraněným našim hráčům nikdo nepřidal. Aktivita jim pak chyběla v úvodních minutách vlastního zápasu. Soupeř nám ukazoval, že jeho silnou stránkou je účinná útočná hra s narážečkami zpět a vracením míče za obranu na uvolněného hráče a tvrdost v obraně. Po sérii rohových kopů a břevnu jsme byli rádi, že držíme čisté konto. Do poločasu jsme ale přece jen 2 branky obdrželi. Po změně stran tým začal vyrovnávat střední pásmo, obrana se dobře starala o útočníky soupeře a zakládala protiútoky. Sólo záložníka a jeho povedená střela do protipohybu brankáře znamenala snížení stavu a zavelení k ještě usilovnější ofenzívě. Po jednom z pěkně zahrávaných rohových kopů zleva a náběhu obránce, tento nekompromisní střelou pod břevno stav zápasu srovnal. Na dosah bylo po závarech před soupeřovou brankou vstřelení další branky. Pěkná byla také střela z poloviny hřiště. Náš tým byl ovšem k soupeři a hlavně nervozním trenérům hostů shovívavý. Snad jedenkrát v druhém poločase zaváhala naše obrana a v poslední minutě zápasu jsme obrželi z brejku branku. Ještě že v našem týmu převládá radost ze hry před body v tabulce, jinak by nám fotbal zbytečně znepříjemnil, ještě na pozdní datum, docela pěknou podzimní neděli.

Po povedeném zápase mladších žáků pokračovalo odpoledne kláním mužů s hosty z Říkovic. Po trestu z minulého zápasu ve Vlkoši nastoupil náhradní brankař. (Že by jej z taktickách důvodů vyprovokoval právě v již minulém příspěvku zmiňovaný dobrý kamarád T?..,A že ten velmi dobře ví, kde má brankař citlivá místa...- lokální vzkaz - R bude). Po poločase 0:3 skončil zápas vítězstvím hostů 0:6.

Příští zápas mužů je v sobotu 14.30 na KMK Přerov v Předmostí.